Nieuwsbrief week 25-2020

Corona maatregelen, het vervolg..

Het advies is nog steeds om zo veel mogelijk thuis te werken en alleen contact te zoeken als het echt noodzakelijk is. Dat betekent dat wij onze eerdere maatregelen voorlopig blijven hanteren. Op een paar kleine aanpassingen na. Hieronder lees je wat dit voor jou betekent.

  1. Er wordt alléén een afspraak gemaakt als dit écht noodzakelijk is
  2. Een afspraak is op 1,5 meter afstand op kantoor
  3. Onaangekondigd bezoek staat voor een dichte deur

Spreekuur / telefonische bereikbaarheid

  1. Op maandag en dinsdag is René op kantoor tijdens het spreekuur
  2. Op woensdag en donderdag is Aukelien op kantoor tijdens het spreekuur
  3. Kun je een e-mail sturen? Stuur dan bij voorkeur een e-mail. Zo zijn we telefonisch beter bereikbaar voor cliënten die niet kunnen e-mailen
  4. Spreek je een voicemail in dan streven we ernaar om je voor 13:00 terug te bellen, lukt dit niet én beschik jij over e-mail? Dan sturen we je een e-mail.

Omdat er maar één persoon per dag telefonisch beschikbaar is tijdens het spreekuur betekent dit dat we zeer regelmatig in gesprek zijn. Dit kan vervelend en irritant zijn, dat begrijpen wij heel goed. Daarom blijft het verzoek: kun je je vraag stellen per e-mail? Stuur dan een e-mail, we proberen deze écht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Probeer te bellen als je contactpersoon aanwezig is
Wil je toch bellen? Probeer dan te bellen op de dag dat je contactpersoon op kantoor is, je vraag is in de meeste gevallen dan sneller beantwoord.

Reactietermijn e-mail

Wij streven ernaar jouw e-mail dezelfde dag te beantwoorden, uiterlijk binnen twee werkdagen. Op vrijdag worden er geen e-mails beantwoord.

Vakantie

Van vrijdag 3 juli t/m maandag 27 juli is Aukelien vrij. René draagt tijdens deze periode zorg voor de dossiers en de eventuele vragen.