Spil bewindvoering
Zeker vertrouwd

Zeker vertrouwd, de slogan staat symbool voor wat wij willen zijn. Vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Zekerheid voor een toekomst financieel in balans voor onze cliënten.

Ga naar de cliëntenpagina

Wie zijn wij?

Ons kantoor is gestart in september 2012 met Rene als eigenaar/bewindvoerder en werd een jaar later versterkt met Aukelien als bewindvoerder en administratieve “duizendpoot”. Ons team is inmiddels uitgebreid met twee ondersteuners, Wesley en Esmee. Daarnaast bieden we gemiddeld 1x per jaar een student een stageplek.

We zijn een klein kantoor en hechten veel waarde aan een goede service, waarbij er sprake is van wederzijds respect en vertrouwen. Onze missie: betrokkene(n) rust en stabiliteit geven op gebied van financiën en administratie op zo’n manier dat men zich veilig en beschermd voelt. We willen zijn als een Spil, een partij die ervoor zorgt dat alle zaken binnen de kaders van het beschermingsbewind goed geregeld zijn en blijven.

We zijn gevestigd aan het Westersingel 4 in Leeuwarden. Voor ons een fijne werkomgeving, én goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Onze werkwijze

Voordat het beschermingsbewind aangevraagd kan worden is er een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, schetsen wij een beeld van wat je wel en niet kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Ook worden onze taken en verantwoordelijkheden toegelicht.

Al tijdens het gesprek kan er worden besloten of het zin heeft om een verzoek bij de Rechtbank in te dienen. Pas wanneer de Rechtbank het beschermingsbewind heeft uitgesproken, kunnen wij daadwerkelijk aan het werk.

In principe wordt beschermingsbewind voor onbepaalde tijd uitgesproken. Elke vijf jaar wordt dit geëvalueerd. Daarnaast kan er op verzoek besloten worden het bewind op te heffen of onder te brengen bij een ander kantoor. In geval van overlijden beëindigd het beschermingsbewind direct.

Onze diensten

Recente berichten

Toon meer berichten

Wij zijn lid van