Cliëntenpagina

Recente berichten

 • Hoe wij omgaan met het Corona-pandemie 16-03-2020

  Gezien de huidige situatie informeren wij jullie graag over de maatregelen als gevolg van het Corona-pandemie. Hoe wij omgaan met het Corona-pandemie Gelet op het advies van de RIVM hebben wij de volgende maatregelen genomen om besmetting en verspreiding te voorkomen. Bezoek Alle afspraken komen te vervallen en er worden vooralsnog géén nieuwe afspraken gemaakt. (Onaangekondigd) bezoek staat voor een dichte deur. Spreekuur / telefonische bereikbaarheid Tijdens het spreekuur is of René of...

 • Zorgverzekering 2020 29-11-2019

  Nieuwsbrief over zorgverzekering

 • Donderdag 31 oktober zijn wij telefonisch niet bereikbaar 30-10-2019

  Op donderdag 31 oktober zijn wij telefonisch niet bereikbaar als gevolg van een training op een externe locatie. Stuur een e-mail of spreek de voicemail in, dan krijg je uiterlijk vrijdag 1 november reactie. Excuses voor het eventuele ongemak. 

 • Vakantie Aukelien 17-10-2019

  Aukelien heeft vakantie van 18 oktober t/m 28 oktober. Tijdens haar afwezigheid is haar telefoonlijn gesloten. Voor dringende zaken kun je telefonisch contact opnemen met René, kies dan voor optie 1 in het keuzemenu. Stuur je een e-mail? Dan zal deze 29 of 30 oktober worden beantwoord.  

Aanvragen extra geld

Invalid Input

Invalid Input

Voer een juist bedrag in.

0/500

Onjuist ingevuld

Invalid Input

Gemiddelde reactietijd is 24 uur